GZ-psycholoog (ZHP.1804)


28-32 uur per week

Ervaren basispsychologen en cognitief gedragstherapeuten worden ook uitgenodigd om te solliciteren

 

 

Het wijkteam biedt intensieve behandeling en begeleiding aan cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen en een complexe zorgvraag.

In 2018 vindt de behandelinhoudelijke doorontwikkeling van het wijkteam plaats. Dat wil zeggen dat er een behandelaanbod ontstaat, bestaande uit specifieke individuele therapieën, groepstherapieën en trainingsmodulen dat onze patiënten optimaal voorbereidt en ondersteunt bij een terugkeer in de maatschappij. Om dit te bereiken zijn wij op zoek naar behandelaren om ons team te versterken.

 

Wat doe je?

Als GZ-psycholoog in het wijkteam werk je voor 5 of 6 open afdelingen op een soort van ambulante wijze. Als team behandel je alle zorgvragen waarbij het doel is om cliënten te laten doorstromen naar de maatschappij of vervolgzorg.

 • Samen met je collega’s (psychiater, verpleegkundig specialist, SPV, teamleider en verpleegkundigen) uit het multidisciplinaire team verricht je onderzoek en behandeling binnen je eigen deskundigheidsgebied.
 • Je doet intakes, geeft behandelindicaties, verricht psychodiagnostisch onderzoek en behandelt waar mogelijk cliënten vanuit verschillende evidence based psychologische methodieken, bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie en/of EMDR.

De creativiteit en volhardendheid die hierbij soms komt kijken zorgt voor veel werkvreugde en het gevoel écht iets te kunnen betekenen voor de cliënt.

 

Het team

Als GZ-psycholoog ga je werken binnen het multidisciplinaire wijkteam welke onderdeel is van het langdurig intensief verblijf op Huize Padua, waaronder de High Intensive Care, Dubbeldiagnostiek en wijkgerichte zorg.

Er heerst een goede, collegiale sfeer binnen LIV waar je elkaar helpt, versterkt en feedback geeft.

 

Dit wijkteam draagt gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de inhoudelijke behandeling van cliënten met complexe psychiatrisch problemen welke aangewezen zijn op een combinatie van behandeling met klinisch verblijf. Het team werkt nauw samen met de High Intensive Care, de afdeling gericht op de behandeling van dubbel diagnose problematiek en de dagbesteding, en is er op gericht meer samenhang aan te brengen om te komen tot één passend behandelaanbod. Dit in relatie tot het algemene aanbod van GGZ Oost Brabant, maar ook tot externe ketenpartners. Landelijke innovaties (bij HIC, ART, IDDT, IRB), professionele standaarden en richtlijnen worden toegepast om de cliënt herstel ondersteunende zorg te kunnen bieden.

 

Wat vragen wij van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’.

 

Als GZ-psycholoog ben je communicatief vaardig en kun je goed samenwerken in multidisciplinair teamverband. Vanzelfsprekend ben je in bezit van bijbehorende diploma’s en registraties:

 • Een afgeronde opleiding GZ-psychologie (BIG-geregistreerd, AGB)
 • Bekwaamheid te handelen conform zorgpaden en multidisciplinaire richtlijnen
 • Goed om kunnen gaan met crisissituaties is een must. Er zijn altijd een of meerdere collega’s met wie je kunt overleggen en samen cliënten kunt zien.
 • Accuratesse wat betreft registratie, dossiervoering en taken rondom de directe cliëntenzorg
 • Affiniteit met en bij voorkeur ervaring met het behandelen van cliënten binnen FACT

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze professionele manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor wetenschappelijk onderzoek.

 

Voor meer informatie ga je naar: www.ggzoostbrabant.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie is ingeschaald conform FWG 65 cao GGZ, afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Omdat we graag samen met jou bouwen aan de toekomst, bieden wij externe kandidaten uitzicht op een vast contract. Indien je interne kandidaat bent met een vast contract, behoud je dit contract. (Een salarisgarantie in dezelfde functie blijft bestaan.)

 

Daarnaast bieden wij je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • een volledige 13e maand
 • een goed pensioen
 • een FiscFree regeling
 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden om door scholing of via branche-overleggen jezelf verder te bekwamen op je vakgebied
 • Ook biedt de GGZ goede studiefaciliteiten, een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen en een collectieve ziektekostenverzekering met korting.

Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “Cao GGZ”.

 

Enthousiast geworden?

We gaan met je in gesprek. Neem voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op met:

Lianne Verbruggen, programmaleider, bereikbaar op 0492-846000

Richard Geneuglijk, zorgmanager, bereikbaar op 0492-846000

 

Reageer door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.

 

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waarbij de interne kandidaat een voorrangspositie heeft.

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Locatie:
Boekel

Contactpersonen:
Lianne Verbruggen, Programmaleider
tel.: 0492 - 84 64 05

Richard Geneuglijk
tel.: 0492 - 84 45 26

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl