Verpleegkundig Specialist (ZHP.1803)


GGZ in de Wijk, Wijkteam, Huize Padua Boekel
28-32 uren, onbepaalde tijd, FWG 65

 

Wat doe je?

Als verpleegkundig specialist ben je werkzaam voor het langdurig intensief verblijf op Huize Padua, waaronder de High Intensive Care, Dubbeldiagnostiek en wijkgerichte zorg.

Je verleent, in afstemming met de medisch specialist, zelfstandig binnen het eigen deskundigheidsgebied intensieve zorg, als regiebehandelaar complexe geïntegreerde medische en verpleegkundige zorg aan onze psychiatrische patiënten. Daarnaast richt je je op het geven van consultatie en draag je bij aan deskundigheidsbevordering. Dit met het doel om de kwaliteit van de zorg verder te verbeteren, en het vormgeven en uitvoeren van zorg gebonden praktijkonderzoek in het kader van innovatie.

 

Het team

Als verpleegkundig specialist ga je werken binnen het multidisciplinaire behandelteam van het langdurige intensieve verblijf op Huize Padua. Dit behandelteam draagt gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de inhoudelijke behandeling van cliënten met complexe psychiatrisch problemen welke aangewezen zijn op een combinatie van behandeling met klinisch verblijf. Dit team werkt nauw samen met klinische afdelingen en de dagbesteding en is er op gericht meer samenhang aan te brengen om te komen tot één passend behandelaanbod. Dit in relatie tot het algehele aanbod van GGZ Oost Brabant, maar ook tot externe ketenpartners. Landelijke innovaties (bij HIC, ART, IDDT, IRB), professionele standaarden en richtlijnen worden toegepast om de cliënt herstel ondersteunende zorg te kunnen bieden.

 

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

 

Daarnaast ben je in het bezit van:

 • diploma verpleegkunde kwalificatieniveau 5 en het getuigschrift van de masteropleiding verpleegkundig specialist GGZ (MANP)
 • registratie als verpleegkundig specialist ggz zorg in het RSV- en BIG-register
 • affiniteit / ervaring met de geestelijke gezondheidszorg

 

 

Ons aanbod

 

De functie is ingeschaald in FWG 65 van de CAO GGZ, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Omdat we graag samen met jou bouwen aan de toekomst, bieden wij externe kandidaten een vast dienstverband. Als interne kandidaat, behoud je jouw contract.

 

Daarnaast bieden wij je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • een volledige 13e maand
 • een goed pensioen
 • de mogelijkheid om producten of abonnementen met belastingvoordeel te kopen
 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden om door scholing of via branche-overleggen jezelf verder te bekwamen op je vakgebied
 • goede studiefaciliteiten
 • een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen en een collectieve ziektekostenverzekering met korting

 

Voor een volledig overzicht van alle arbeidsvoorwaarden, download je de app “Cao GGZ”.

 

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:

Richard Geneuglijk, zorgmanager, 0492-844526 of Lianne Verbruggen, programmaleider, 0492-846405.

 

Reageer door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe. 

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waarbij de interne kandidaat een voorrangspositie heeft.

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze Brabantse manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

 

Voor meer informatie zie ook: werkenbij.ggzoostbrabant.nl

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Locatie:
Boekel

Contactpersonen:
Richard Geneuglijk
tel.: 0492 - 84 45 26

Meer informatie:
http://https://werkenbij.ggzoostbrabant.nl/