ANIOS (OUV.1804)


FACT Veghel
24 uur per week, bepaalde tijd

 

Ben jij gediplomeerd basisarts en heb jij de intentie om je te specialiseren tot psychiater of wil je ervaring opdoen voor je huisarts wordt? Dan bieden wij jou nu de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen op het gebied van psychiatrie! Wij bieden je een ANIOS functie voor bepaalde tijd, waarin je zult worden ingezet bij het FACT team in Veghel. Heb je interesse en ontvang je graag meer informatie? Reageer dan vandaag nog op deze vacature!

 

Wat doe je?

Onder supervisie van een psychiater verricht je diagnostiek en voer je behandelingen uit op het gebied van complexe psychiatrische problematiek. Je neemt deel aan de regionale 24-uurs crisisdienst. Daarnaast neem je waar voor de AIOS tijdens opleidingsmomenten. Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen met uiteenlopende psychiatrische problematiek en met het werken in een multidisciplinair team.
Je kunt deel nemen aan lokale onderwijsmomenten wanneer er geen dringende cliëntgebonden zaken zijn. Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om door te stromen in de opleiding tot psychiater.
Verder maak je onderdeel uit van een groep artsen (AIOS en ANIOS) georganiseerd per locatie. Twee wekelijks is er 1 uur-bijeenkomst voor ANIOS, met een ervaren psychiater om overstijgend of juist verdiepend en ter lering bezig te zijn met het vak psychiatrie

 

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

 

Als ANIOS ben je tactvol, kun je goed luisteren en je inleven. Verder ben je communicatief vaardig en ben je in staat om zelfstandig te werken. Vanzelfsprekend ben je in bezit van bijbehorende diploma’s en registraties.

 

Het team

In 2010 is GGZ Oost Brabant gestart met een nieuwe zorgvorm voor cliënten met Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA): Functional Assertive Community Treatment, kortweg FACT genoemd. Dit wordt gedaan vanuit de herstelondersteunende visie van Anthonie. Een ervaringswerker maakt deel uit van het team. De navolgende stap die we gaan maken is een integraal aanbod in de wijk. Dit willen we doen door de ambulante behandelfuncties, dagbesteding, ontmoeting en beschermd wonen meer aan elkaar en aan sociale netwerken te verbinden. Zorg voor de cliënt is zorg in een keten waarbij op- en afschaling in de keten is georganiseerd. Daardoor kunnen meer cliënten succesvol en naar tevredenheid meedoen in de maatschappij.

 

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze Brabantse manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

 

www.ggzoostbrabant.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Contract voor bepaalde tijd voor een jaar
 • Inschaling conform FWG 65 cao GGZ afhankelijk van relevante werkervaring
 • 166 vakantie-uren bij een 36-urige werkweek
 • 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek
 • 8% vakantietoeslag
 • 8,05% eindejaarsuitkering
 • Aanmelding bij PFZW
 • Collectiviteitskorting bij IZZ
 • Onregelmatigheidstoeslag conform cao
 • Reiskostenvergoeding

 

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:

Ingrid Willems, Psychiater en praktijkopleider, bereikbaar via telefoonnummer 0492 – 844575

 

Reageer door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum:
28 februari 2018

Locatie:
Veghel

Contactpersonen:
Ingrid Willems, Psychiater
tel.: 0492 - 84 45 75

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl