Masterstage Rechtsgeleerdheid (WO)


afdeling Bestuursondersteuning/Juridische zaken

Ben je bezig met je Masteropleiding rechtsgeleerdheid (WO) en wil je ervaren hoe het er in de praktijk van een (gezondheidsrecht)jurist aan toe gaat? Binnen de afdeling Bestuursondersteuning/ Juridische zaken GGZ Oost Brabant van GGZ Oost Brabant is per september 2018 een stageplaats beschikbaar voor de duur van drie maanden (in overleg kan de startdatum en duur van de stage aangepast worden).

 

Korte beschrijving stageplaats
Tijdens de stage ondersteun je de jurist bij haar dagelijkse werkzaamheden. Deze bestaan onder andere uit het opstellen en beoordelen van overeenkomsten, het adviseren van medewerkers en cliënten over diverse juridische vraagstukken (o.a. op het gebied van gezondheidsrecht, privacy en aansprakelijkheidsrecht), het schrijven van (beleids)notities en het behandelen van klachten van cliënten.

 

Wat vragen wij

- Een student-stagiaire die zich in de masterfase van de studie Rechtsgeleerdheid (WO) bevindt, bij
  voorkeur met keuzevak/specialisatie gezondheidsrecht;

- Een goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift);
- Een proactieve en zelfstandige houding en goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden ;

- Gezien de locatie is de beschikking over een auto, of wonen in de nabijheid van Boekel sterk aan
   te bevelen.

 

Korte beschrijving GGZ

GGZ Oost Brabant staat voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht. Per jaar kloppen meer dan 11.000 nieuwe cliënten bij ons aan. Hun klachten en problemen lopen uiteen van bijvoorbeeld ADHD en autisme bij kinderen, eetproblemen bij jeugdigen, persoonlijkheidsproblemen en trauma’s bij volwassenen tot dementie en depressie bij ouderen. Samen met de cliënt zoeken wij altijd naar de beste oplossing, zoveel mogelijk afgestemd op de persoonlijke situatie.

 

GGZ Oost Brabant heeft verschillende locaties waarvan Huize Padua in Boekel en Coudewater in Rosmalen de grootste zijn. Verder zijn er onder meer vestigingen in Oss, Helmond, Uden/Veghel, Reek, Land van Cuijk. Op www.ggzoostbrabant.nl vind je meer informatie over de organisatie, de verschillende organisatieonderdelen en afdelingen.

W

at bieden wij

Een uitdagende stageplaats, waarmee je de kans krijgt om waardevolle juridische werkervaring op te doen. Tijdens de stage word je begeleid door een jurist die werkzaam is binnen de instelling, maar werk je ook nauw samen met collega’s vanuit andere disciplines. Vanzelfsprekend worden je reiskosten vergoed.

 

Contactpersoon

Dhr. mr.  R. Conijn, secretaris Raad van Bestuur
rla.conijn@ggzoostbrabant.nl

 

Mw. mr. S.I. Meuleman, juridisch medewerker
si.meuleman@ggzoostbrabant.nl

 

Solliciteren

Heb jij zin in een leuke en leerzame stage, vul dan vóór 1 juni 2018 het sollicitatieformulier in door te klikken op "solliciteren" hieronder en voeg je motivatiebrief en CV toe. Voor meer informatie kun je terecht bij de contactpersoon.

Wanneer je definitief bij ons stage gaat lopen dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Tijdelijk

Sluitingsdatum:
1 juni 2018

Locatie:
Boekel

Contactpersonen:
Inge Meuleman
tel.: +31 492846000

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl