Verpleegkundige niveau 4,flexmedewerker (OUV.1802)


HIC
We zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s voor onze flexpoule. Uren (op afroepbasis) worden in onderling overleg bepaald.

 

Wat doe je?

Als verpleegkundige binnen de HIC (High Intensive Care) ben je mede verantwoordelijk voor het inhoud geven aan het herstelproces van de cliënt gedurende de crisisinterventie. Je werkt volgens de principes van High and Intensive Care en probeert deze continu op een methodische manier te verbeteren.
Op de HIC bieden wij onze cliënten hoog complexe zorg waarbij stressbestendigheid en het om kunnen gaan met crisissituaties een must is.
Verder onderhoud je nauwe contacten met familie en het netwerk van de cliënten. Daarnaast draag je actie bij aan het creëren van een passend afdelingsklimaat en werk je actief samen in een multidisciplinair team.

 

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

 

Als verpleegkundige 4 ben je stressbestendig, heb je een goed oplettend en observerend vermogen, kun je samenwerken onder druk en ben je communicatief vaardig.

Vanzelfsprekend ben je in bezit van bijbehorende diploma’s en registraties (BIG/AGB).

-           ervaring in acute psychiatrie en omgang met complexe crisissen

-           vaardig in de-escalerend werken en DDG (dreigend en destructief gedrag)

 

Het team

De HIC (High & Intensive Care) in Oss is een acute opnameafdeling voor cliënten die een ernstige psychiatrische crisis doormaken en voor wie een gesloten opnamesetting nodig is.

De HIC in Oss is verdeeld in twee units waar in totaal maximaal 32 cliënten verblijven. Je bent inzetbaar op beide units in onregelmatige (8-uurs)-diensten. Een opname op de HIC is een tijdelijke onderbreking (of start) van een ambulante behandeling en heeft als doel het vinden van stabiliteit, veiligheid en de eigen regie waarbij de mogelijke schadelijke invloeden van een opname tot het minimum worden beperkt: er worden stappen gezet naar herstel. Het uitgangspunt is om insluiting van cliënten te voorkomen, ook bij zeer complexe en ingrijpende casussen. Opname op de HIC biedt extra behandelmogelijkheden, bescherming en veiligheid aan de cliënt, de naasten, professionals en de samenleving. De kliniek voldoet sinds kort aan moderne eisen, de werkwijze is gericht op ‘niet meer separeren, tenzij…’. Het multidisciplinair HIC team is volop in ontwikkeling. Het verder uitwerken en neerzetten van het stepped care werken binnen de afdeling en de gehele organisatie, zijn belangrijke thema’s. Je gaat hierin een actieve rol innemen.

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze Brabantse manier van werken:

  • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.
  • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, menslievende zorg.
  • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.

 

www.ggzoostbrabant.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

Inschaling conform FWG 45 cao GGZ afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

 

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met Martijn van Dongen, teamleider, op telefoonnummer 0412-847000, of via email mjm.van.dongen@ggzoostbrabant.nl

 

Reageer door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum:
1 maart 2018

Locatie:
Oss

Contactpersonen:
Martijn van Dongen
tel.: 0412 - 84 70 00

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl