Stageplaats SJD vanaf september 2018


voor diverse FACT teams

 

Vacature stagiaire Sociaal juridische hulpverlening GGZ Oost Brabant voor verschillende FACT teams m.i.v. september 2018

 

Wat bieden wij

Als je stage bij ons loopt, krijg je de kans ervaring op te doen in een interessante en veelzijdige organisatie waarbij je een mooie basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid door onze werk- en praktijkbegeleiders. Ook ontvang je wanneer de stage tenminste een maand duurt, conform CAO, een vergoeding van € 318,- bruto per maand (incl. reiskosten) op basis van een 36-urige werkweek en een minimale omvang van 144 uur. Bij een parttime dienstverband wordt de stagevergoeding naar rato berekend.

Meer informatie over GGZ Oost Brabant vind je op onze website www.ggzoostbrabant.nl.

 

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze Brabantse manier van werken:

  • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
  • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
  • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

 

Dit alles doe je op een klantgerichte en verbindende wijze waarbij je  persoonlijk leiderschap toont.

 

Solliciteren

Heb jij zin in een leuke en leerzame stage, vul dan het sollicitatieformulier in door onderaan de advertentie te klikken op "solliciteren" en voeg je motivatiebrief en CV toe.

De selectiegesprekken vinden eind april/begin mei plaats (in te vullen door de afdeling).

Wanneer je definitief bij ons stage gaat lopen dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

 

 

Contactinformatie

 

Voor vragen of onduidelijkheden kun je contact opnemen met de contactpersonen die hieronder genoemd zijn.

 

Beschrijving stageplaats

 

FACT is de afkorting van: Functie Assertive Community Treatment. Een  FACT team biedt intensieve, langdurige, multidisciplinaire en outreachende en herstelondersteunende behandeling aan mensen met een ernstige psychiatrische ziekte en problemen op meerdere levensgebieden. FACT heeft als uitgangspunt om zoveel mogelijk contacten in de thuissituatie plaats te laten vinden. Eigen vervoer is een pré en binnen sommige FACT teams echt nodig.

 

Wat vragen wij

Binnen onze organisatie GGZ Oost Brabant, zijn de  FACT teams, Uden/Veghel,  Helmond,  Deurne-Asten-Someren/ Gemert -Laarbeek , Cuijk /Boxmeer  op zoek naar een stagiaire Sociaal Juridische Dienstverlening  met ingang van september 2018. ( gedurende een jaar). De stagiaire kan de hulpverleners en cliënten binnen het FACT leren ondersteunen bij bepaalde juridische procedures in wet- en regelgeving. Een voorbeeld hiervan is bewindvoering en/of schuldsanering. De stagiaire maakt tevens kennis met de doelgroep en leert hoe de hulpverlening binnen het FACT werkt en uitgevoerd wordt. Gezien de doelgroep en de werkzaamheden gaat de voorkeur uit naar een stagiaire in het derde leerjaar.

 

 

Voor inhoudelijke informatie kun je contact op nemen met:

 

FACT Veghel/Uden : Sandra Nijs 06-12063376  (1 stageplaats)

FACT Cuijk:  Tijn Wernik :06-20723130  (1 stageplaats)

FACT Oss: Sandra Petersen; 0412- 847150

GGZ in de Wijk, FACT Helmond, Caroline Bleijenberg 06- 39264766 

GGZ in de Wijk, FACT DAS, Annie Heijligers 0622489651

GGZ in de Wijk, FACT Gemert Laarbeek, Caroline Bleijenberg 06- 39264766  (onder voorbehoud)

 

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Stage

Sluitingsdatum:
30 mei 2018

Locatie:
Diverse locatie

Contactpersonen:
Opleidingen & Onderzoek
tel.: +31 0492-844575

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl