Combistage voor student research Masteropleidingen Kind & Jeugd Dasca


Voor september 2018, locatie Oss

 

 

GGZ Oost Brabant

 

Bij GGZ Oost Brabant kunnen mensen met complexe psychische klachten en psychiatrische aandoeningen terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg. We werken vanuit de herstelvisie, waarbij we proberen om tijdens de behandeling de cliënt de regie zoveel mogelijk in eigen hand te laten houden. De hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Voor meer informatie ga je naar www.ggzoostbrabant.nl

 

 Algemene stage informatie kind en jeugd

Ben je geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek en in klinisch werk? Wil jij je ontwikkelen tot een scientist practitioner? Ben je op zoek naar een instelling waar je in een stage klinische werkzaamheden kunt combineren met het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek? Wil je onderzoek doen naar preventie van depressieve stoornissen en suïcide en verbeteren van de zorg en effectiviteit van de behandeling van depressies. En volg je de DASCA researchmaster opleiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

 

Het team en werkzaamheden

Je bent werkzaam binnen de zorggroep Kind en Jeugd, locatie Oss. De zorggroep richt zich op jeugdigen tussen de 0 en 23 jaar. De zorggroep is onderverdeeld in 3 clusters, te weten ontwikkelingsstoornissen, emotionele stoornissen en complexe problematiek. Daarnaast is er een FACT team jeugd. Binnen de drie clusters wordt gewerkt vanuit de behandelsetting: individueel, systeem, groep en deeltijd. Er is ook een afdeling wetenschappelijk onderzoek waar meerdere promotie trajecten lopen gericht op preventie van depressieve stoornissen en suïcide en verbeteren van de zorg en effectiviteit van de behandeling van depressies.

 

Je werkzaamheden zullen bestaan uit wetenschappelijk onderzoek naar preventie van depressieve stoornissen en suïcide en verbeteren van de zorg en effectiviteit van de behandeling van depressies. De stagiaire zal participeren in één van de lopende deelprojecten en daar een eigen vraagstelling aan toevoegen. Zie ook de website opvollekracht.nl.

 In de klinische stage bestaan de werkzaamheden uit het zelfstandig leren uitvoeren van intakes, psychodiagnostiek en alles wat daarbij hoort: intake, testonderzoek, observaties, verslaglegging, advisering, nabespreking met patiënt en met het team, indien er ruimte is bijwonen van psychologische behandeling of onder supervisie uitvoeren van individuele geprotocolleerde behandelingen.

Het gaat om een gecombineerde stage van minimaal 12 maanden met als startdatum september 2018. In overleg kan de periode en tijdsinvestering afgestemd worden op de master. 

 

 

Wat vragen wij

Wij zoeken een uitmuntende stagiaire die beschikt over:

-       Aantoonbare uitstekende onderzoek vaardigheden

-       Uitstekende schrijf- en uitdrukkingsvaardigheden

-       Rijbewijs en de beschikking over vervoer

-       Zelfstandigheid, proactieve en flexibele instelling en stressbestendigheid.

-       Aantoonbare uitmuntende sociale vaardigheden en competenties tot het aangaan van goede samenwerkingsrelatie met anderen

-       Professionele, leergierige en ambitieuze instelling

-       Capaciteit tot het leveren van een bijdrage aan kennisoverdracht, innovatie en veranderingen in zorgaanbod

 

Wat bieden wij

Je wordt wekelijks begeleid door een senior onderzoeker en psycholoog die werkzaam zijn binnen de instelling. Ook ontvang je conform CAO een vergoeding van € 314,- bruto per maand (incl. reiskosten) op basis van een 36-urige werkweek. Bij een parttime dienstverband wordt de stagevergoeding naar rato berekend. Meer informatie over GGZ Oost-Brabant vind je op onze website www.ggzoostbrabant.nl.

  

Contact persoon

YAJ.Stikkelbroek@ggzoostbrabant.nl

 

Klinisch psycholoog en p-opleider GGZ Oost Brabant afdeling kind en jeugd, Oss.

Telefoon 0412-847000

  

Solliciteren

Heb jij interesse in een uitdagende en leerzame stage, vul dan vóór 19 februari 2018 het sollicitatieformulier in door te klikken op "solliciteren" hieronder en voeg je motivatiebrief en CV toe. Voor meer informatie kun je terecht bij de contactpersoon.

Wanneer je definitief bij ons stage gaat lopen dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

 

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Stage

Sluitingsdatum:
19 februari 2018

Locatie:
Oss-Uden-Veghel

Contactpersonen:
Opleidingen & Onderzoek
tel.: +31 0492-844575

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl