GGZ Oost Brabant Kind & Jeugd (KJ) - Psychiater (KJ.1714)
 

Psychiater (KJ.1714)


of een psychiater met affiniteit voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie
18 - 24 uur per week voor onbepaalde tijd

Ben jij een psychiater met visie en is het jouw uitdaging om veiligheid en kwaliteit van zorg voor onze jeugdige cliënten te verbeteren en vernieuwen? Dan is GGZ Oost Brabant op zoek naar jou!

                                                                                                    

Kinder- en Jeugdpsychiater, locatie Helmond

of een psychiater met affiniteit voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie
18-24 uur per week voor onbepaalde tijd

 

Wat doe je?

Als psychiater verricht je psychiatrisch onderzoek in een multidisciplinair team en voer je behandelingen uit bij kinderen en jeugdigen, conform de richtlijnen zoals beschreven in zorgpaden.

Ook lever je een belangrijke bijdrage in de verdere ontwikkeling van ons expertise centrum depressie, welke in de nabije toekomst zal leiden tot een Top GGZ depressie Kinder en Jeugd. Daarnaast verricht je, onder andere binnen onze eigen K&J-onderzoekslijn, wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van de zorgvernieuwing. Verder lever je een actieve bijdrage aan de A-opleiding tot psychiater, bijvoorbeeld in de vorm van het begeleiden van een AIOS. Net als jouw collega's neem je verder deel aan de 24-uurs crisisdienst, circa 2 keer per maand. Wij zijn nadrukkelijk op zoek naar psychiaters die willen meedenken over positionering van de K&J GGZ in transformatieperspectief.

 

Wat vragen we van je?

Als psychiater ben je tactvol, kun je goed luisteren en je inleven en ben je in staat in een multidisciplinair team te werken. Daarnaast beschik je over:

  • Een registratie als psychiater in het BIG-register en als medisch specialist bij de Medisch Specialisten Registratie Commissie, bij voorkeur met de aantekening Kinder- en Jeugdpsychiater van de NVvP
  • Voorkeur voor, en/of ervaring met Kinder- en Jeugd GGZ.
  • minimaal 2 jaar ervaring met diagnostische behandel- en consultatieve taken, zowel bij jonge kinderen als bij de oudere jeugd

 

Het team

De zorggroep Kind en Jeugd kent drie regio's: Oss/Uden-Veghel, Land van Cuijk en Helmond. Elke regio is onderverdeeld in drie clusters t.b.v. de ambulante behandelingen. Te weten ontwikkelingsstoornissen, emotionele stoornissen en FACT-jeugd en heeft naast 2e lijns specialistische ambulante behandeling, een adolescentenkliniek in Helmond De zorggroep is volop in ontwikkeling. Enerzijds om goed in te kunnen spelen op de vraag vanuit de gemeenten, door een kwalitatief goed en breed zorgaanbod in de regio. Anderzijds in een gespecialiseerd Kinder- en jeugdpsychiatrisch profiel. Waarin onze onderzoekslijn "Internaliserende problematiek bij jeugdigen" de manier is om via een scientist practitionermodel de verbinding te maken tussen praktijk en onderzoek. 3 promovendi hebben momenteel een werkplek binnen onze zorggroep.

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze Brabantse manier van werken:

  • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.
  • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, menslievende zorg.
  • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.

 

www.ggzoostbrabant.nl

Arbeidsvoorwaarden

De CAO GGZ is van toepassing, salariëring vindt plaats conform de AMS-regeling.

 

GGZ Oost Brabant biedt psychiaters uitstekende mogelijkheden om zich te blijven ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan de organisatie van door NVvP-geaccrediteerde studiedagen.

 

Enthousiast geworden of behoefte aan aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:

Rob Peters, hoofd Zorg K&J, telefoonnummer 0492- 848021of 06–30584767

 

Solliciteer je sollicitatie en CV onder vermelding van vacaturenummer KJ.1714 naar recruiter@ggzoostbrabant.nl.

 

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern gesteld, waarbij interne kandidaten een voorrangspositie hebben.

 

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid.

 

Bij indiensttreding dien je een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

 

 

 

 

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Locatie:
Helmond

Contactpersonen:
Rob Peters
mobiel: +31 630584767

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl