Masterstage (WO) psychologie


vanaf september 2018, voor de duur van 9 maanden

 

Wij zoeken studenten psychologie( WO)) voor een Masterstage  ( voor de duur van 9 maanden) binnen diverse onderdelen van GGZ Oost Brabant

 

Beschikbare psychologie stageplaatsen

GGZ Oss Ouderenpsychiatrie

GGZ Oss FACT

GGZ FACT Boxmeer en Cuyk onder voorbehoud

GGZ Helmond Eetstoornissen

GGZ Helmond Volwassenen

GGZ Poli Autisme volwassenen

GGZ Huize Padua Hoogspecialistisch Centrum LVB-Psychiatrie

Graag in het sollicitatieformulier je keuze kenbaar maken.

 

 

Wat bieden wij

.Als je stage bij ons loopt, krijg je de kans ervaring op te doen in een interessante en veelzijdige organisatie waarbij je een mooie basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid door onze werk- en praktijkbegeleiders. Ook ontvang je wanneer de stage tenminste een maand duurt, conform CAO, een vergoeding van € 318,- bruto per maand (incl. reiskosten) op basis van een 36-urige werkweek en een minimale omvang van 144 uur. Bij een parttime dienstverband wordt de stagevergoeding naar rato berekend.

Meer informatie over GGZ Oost Brabant vind je op onze website www.ggzoostbrabant.nl.

 

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze Brabantse manier van werken:

  • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
  • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
  • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

 

Dit alles doe je op een klantgerichte en verbindende wijze waarbij je  persoonlijk leiderschap toont.

 

Solliciteren

Heb jij zin in een leuke en leerzame stage, vul dan het sollicitatieformulier in door onderaan de advertentie te klikken op "solliciteren" en voeg je motivatiebrief en CV toe.

De selectiegesprekken vinden eind april/begin mei plaats (in te vullen door de afdeling).

Wanneer je definitief bij ons stage gaat lopen dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

Selectiegesprekken vinden plaats in week 15/16 - 2018.

 

Contactinformatie

opleidingen@ggzoostbrabant.nl

 

 

Beschrijving stageplaatsen, wat vragen wij

 

 

GGZ Oss Ouderenpsychiatrie

De stageplaats (minimaal 5 maanden, 4 dagen per week) biedt uiteenlopende werkzaamheden als psycholoog in opleiding in de settings kliniek, ambulante zorg en deeltijdbehandeling van de afdeling Ouderenpsychiatrie. Het participeren in groepsbehandelingen, individuele behandelingen en het verrichten van psychologisch onderzoek zijn de belangrijkste onderdelen. De aantekening Psychodiagnostiek kan worden behaald tijdens de stage.

Wij vragen een enthousiaste zelfstandige psycholoog in opleiding (masterstudie) met affiniteit voor de doelgroep ouderenpsychiatrie. Er wordt intensief multidisciplinair samengewerkt dus je moet communicatief sterk zijn!

 

GGZ Oss F-ACT

Een stage binnen het F-ACT team is gekoppeld aan de leerafdeling met nog andere stagiaires van andere disciplines. Het FACT team werkt ambulant met cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening.

 

 

GGZ Helmond Afdeling Eetstoornissen

Voor deze stageplaats kunnen uitsluitend studenten van de Universiteit van Tilburg solliciteren.

Het specialistisch zorgprogramma eetstoornissen richt zich op (met name volwassen) cliënten die gediagnosticeerd zijn met een eetstoornis, zoals anorexia nervosa, bulimia nervosa en cliënten met obesitas door emotioneel overeten/Binge Eating Disorder.

Cliënten (voornamelijk vrouwen) nemen voornamelijk deel aan een groepsgewijze deeltijdbehandeling, waarin cliënten gedurende langere periode (6-9 maanden) o.a. werken aan de opbouw van een gezond eetpatroon, het komen tot een meer reële lichaamsbeleving en het onderzoeken en aanpakken van onderliggende problematiek. Naast de deeltijdbehandeling is er mogelijkheid tot klinische opname en bieden we ambulante behandeling aan.

De werkzaamheden in ons programma zullen voornamelijk bestaan uit het deelnemen aan de groepssessies, het uitvoeren van intakes (algemeen en gericht op de eetstoornis), het doen van diagnostisch onderzoek (BAPD aantekening) en het voeren van individuele gesprekken.

Het team van eetstoornissen is een multidisciplinair team.

Wij vragen een enthousiaste, leergierige, stagiaire, die initiatief durft te nemen en

zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Affiniteit met groepsbehandelingen en het werken in een multidisciplinair team is een must.

 

GGZ Helmond Volwassenen

De stagiaire neemt deel aan het zorgprogramma team angst-stemming en kan meedoen met psychologisch onderzoek (evt. aantekening diagnostiek behalen), ervaring opdoen binnen de intake- en behandelfase, eventueel meekijken met groepstrainingen.

 

GGZ Poli Autisme volwassenen

Op de poli autisme voor volwassenen leer je de diagnostiek naar autisme goed in de vingers te krijgen. Het betreft o.a. het leren werken met de ADI-R, het DSM-V interview, de WAIS en aanvullend neuropsychologisch onderzoek en er is natuurlijk aandacht voor de differentiaal diagnostiek en co-morbide problematiek. Daarnaast bestaat de mogelijkheid assistentie te verlenen bij het begeleiden van groepen psycho-educatie of ouders en stellen we je in staat eens te gaan kijken bij onze beide woon-werkvoorzieningen voor mensen met autisme.

Wij vragen stagiaires psychologie en orthopedagogiek die affiniteit hebben met mensen met autisme.

 

GGZ Huize Padua Hoogspecialistisch Centrum LVB-Psychiatrie

LVB-Psychiatrie Huize Padua in Boekel biedt specialistische zorg, afgestemd op de zorgvraag van mensen met een licht verstandelijke beperking en een psychiatrische aandoening. Op deze stageplek kom je in aanraking met opnameafdelingen, vervolgbehandelafdelingen, deeltijdbehandeling en poliklinische zorg. Er is sprake van een breed spectrum aan psychiatrische problematiek. Een deskundig en enthousiast team zal je ondersteunen gedurende je stage.

Wij vragen een ambitieuze stagiaire psychologie, die het werken met patiënten met een verstandelijke beperking en complexe psychiatrische problematiek als een uitdaging ziet. Belangrijke kernkwaliteiten zijn: assertiviteit, initiatief durven nemen, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken, communicatief vaardig. Affiniteit met diagnostisch onderzoek is een duidelijke pre!

 

 

 

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Stage

Sluitingsdatum:
31 maart 2018

Locatie:
Diverse locaties

Contactpersonen:
servicepunt O&O
tel.: 0492-844575

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl