voor de duur van 9 maanden

Masterstage (WO) Pedagogische Wetenschappen - Orthopedagogiek


vanaf september 2018

 

 

Wij zoeken studenten psychologie WO) / pedagogische wetenschappen voor een masterstage (voor de duur van minimaal 9 maanden) binnen de afdelingen Kind en Jeugd van GGZ Oost Brabant

 

 

 

Beschikbare stageplaatsen psychologie:

 

GGZ Oss/Uden/Veghel;  Kind & Jeugd (3 vacature)

 

GGZ Helmond; Kind & Jeugd (ovb)

 

GGZ Boxmeer; Kind & Jeugd (2 vacature, minimaal 3 dagen per week)

 

Graag in het sollicitatieformulier je keuze kenbaar maken.

  

 

 

GGZ Oost Brabant

 

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

 

 

Onze Brabantse manier van werken:

 

  • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
  • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
  • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

 

 

 

Dit alles doe je op een klantgerichte en verbindende wijze waarbij je  persoonlijk leiderschap toont.

 

 

 

 

 

Wat bieden wij

 

Als je stage bij ons loopt, krijg je de kans ervaring op te doen in een interessante en veelzijdige organisatie waarbij je een mooie basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid door onze werk- en praktijkbegeleiders. Ook ontvang je wanneer de stage tenminste een maand duurt, conform CAO, een vergoeding van € 318,- bruto per maand (incl. reiskosten) op basis van een 36-urige werkweek en een minimale omvang van 144 uur. Bij een parttime dienstverband wordt de stagevergoeding naar rato berekend.

 

Meer informatie over GGZ Oost Brabant vind je op onze website www.ggzoostbrabant.nl.

 

 

 

Solliciteren

 

Heb jij zin in een leuke en leerzame stage, vul dan het sollicitatieformulier in door onderaan de advertentie te klikken op "solliciteren" en voeg je motivatiebrief en CV toe.

 

Selectiegesprekken vinden plaats in week 15/16 - 2018. (in te vullen door de afdeling).

 

Wanneer je definitief bij ons stage gaat lopen dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

  

 

 

Contactinformatie

opleidingen@ggzoostbrabant.nl

RJT.Peters@ggzoostbrabant.nl

 

 

 

 

Informatie over de stageplaatsen, wat vragen wij

 

 

 

GGZ Boxmeer (2) en Helmond Kind & Jeugd (ovb)

 

2 Master stageplekken voor Boxmeer en 1 voor Helmond van 9 maanden, korter is niet mogelijk! Deze stageplekken bieden de mogelijkheid tot ervaring opdoen in diagnostiek en behandeling bij kinderen en jeugdigen tot 23 jaar met ernstige en psychiatrische problemen. Aanvankelijk loop je met alle disciplines mee, afhankelijk van je persoonlijke ontwikkeling werk je toenemend zelfstandig. Je krijgt wekelijks supervisie van je stagebegeleider. Op basis van de brieven worden 6 kandidaten geselecteerd voor gesprek en daarna wordt een keuze gemaakt.

 

Wij vragen master studenten ontwikkelingspsychologie of orthopedagogiek die 9 maanden stage komen lopen.

 

 

 

GGZ Oss/Uden/Veghel;  Kind & Jeugd

Wij vragen master studenten ontwikkelingspsychologie of orthopedagogiek die 9 maanden stage komen lopen.

1 Masterstageplaats voor Oss/Uden/Veghel voor team ontwikkelingsstoornis

1 Masterstageplaats voor Oss/Uden/Veghel voor team emotionele stoornis met scriptieonderzoek: Je verzamelt tijdens de stage-periode data binnen de zorggroep jeugd op onderzoek naar de effectiviteit van zorg voor depressieve jongeren. Op deze data schrijf je tevens je master scriptie. Begeleiding in het onderzoek wordt geboden door de onderzoekers van de onderzoekslijn K&J.

1 Masterstageplaats voor het (F)ACT Jeugd NOB team: Tijdens je stage maak je kennis met onze complexe doelgroep en de multidisciplinaire en outreachende werkwijze van (F)ACT Jeugd. Deze stageplek vraagt om een enthousiaste, breed geïnteresseerde collega die van aanpakken weet en graag werkt in een dynamische werkomgeving. Je zult tijdens je stage ervaring opdoen in zowel intake, diagnostiek als behandeling.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Stage

Sluitingsdatum:
31 maart 2018

Locatie:
Diverse locaties

Contactpersonen:
servicepunt O&O
tel.: 0492-844575

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl