Psychiater FACT+ (HPL.1759)


18-36 uur onbepaalde tijd.
Indien zzp max 18 uur

 

Als psychiater binnen het zorgprogramma FACT+ verricht je psychiatrische diagnostiek in een multidisciplinair team en voert behandelingen uit conform de richtlijnen van je beroepsgroep. Daarbij maak je gebruik van de binnen GGZ Oost Brabant ontwikkelde zorgpaden. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische zorg voor de cliënten en ben je een zichtbaar aanspreekpunt en sparringpartner voor zowel je directe collega’s als zorgprofessionals buiten je afdeling. Je neemt deel aan de 7x24-uurs crisisdienst.

 

 

Het team

FACT+ is een multidisciplinair FACT-team wat zich richt op zogenaamde Dubbel Diagnose cliënten en forensische psychiatrie binnen de regio Helmond-Peelland.
Het team bestaat uit medewerkers van Novadic-Kentron, GGZ Oost Brabant en de Rooijse Wissel en werkt onder de het penvoerderschap van GGZ Oost Brabant. Medewerkers van andere organisaties worden gedetacheerd naar GGZ Oost Brabant.

 

Wat vragen wij van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap. Je bent de verbindende schakel binnen het multidisciplinaire team waar je onderdeel van uitmaakt.

Daarnaast ben je in het bezit van:

  • een afgeronde universitaire opleiding tot arts en als medisch specialist, specialisatie psychiatrie
  • registratie als psychiater en psychotherapeut in het BIG-register & AGB en als medisch specialist bij de Medisch Specialisten Registratie Commissie
  • Affiniteit / ervaring met cliënten met complexe problematiek

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze Brabantse manier van werken:

  • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
  • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
  • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk cliëntgebonden onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

 

Voor meer informatie ga je naar www.ggzoostbrabant.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Inschaling conform AMS-regeling van de cao GGZ

 

Interesse?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor een oriënterend gesprek of aanvullende informatie contact op met Wim Welbers zorgmanager 0492 848217 wnj.welbers@ggzoostbrabant.nl of:

Peter de Kort teamleider FACT+ 0630217165: PAM.De.Kort@ggzoostbrabant.nl

 

Stuur je sollicitatie (motivatiebrief en CV) naar recruiter@ggzoostbrabant.nl. Vermeld dit vacaturenummer: FZ.1702

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

‘Op deze vacature is de regeling – Collega werft Collega – van toepassing’

 
 

 Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Tijdelijk
Vast contract, onbepaalde tijd

Locatie:
Helmond

Contactpersonen:
Wim Welbers, zorgmanager
mobiel: 06-51741800

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl