Stageplaats SPH september route (32 uur per week)


Schooljaar 2018-2019

 

Korte beschrijving GGZ

 

Bij GGZ Oost Brabant kunnen mensen met complexe psychische klachten en psychiatrische aandoeningen terecht. We bieden specialistische zorg.

We werken vanuit de herstelvisie, waarbij we proberen om tijdens de behandeling de cliënt de regie zoveel mogelijk in eigen hand te laten houden.

De hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en meestal dichtbij: op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. Er zijn stageplaatsen op verschillende behandel-, woonafdelingen, afdelingen voor activering en binnen de FACT teams verdeeld over de verschillende locaties zoals Huize Padua in Boekel en Coudewater in Rosmalen. Verder zijn er onder meer vestigingen in Oss, Helmond, Uden/Veghel, Reek, en Land van Cuijk. Op www.ggzoostbrabant.nl vind je meer informatie over de organisatie, de verschillende organisatieonderdelen en afdelingen.

 

Beschikbare stageplaatsen:

Locatie Huize Padua te Boekel

Vrije tijd & Welzijn

Loef 3

Eikenheuvel 5/6

Deeltijd LVB-P

Princepeel 1

 

Locatie Coudewater

Beemden

Vrije tijd & Welzijn

 

Locatie Helmond

FACT Laarbeek

Wijk DAS St. Jozefpark te Deurne

Wijk Deurne - Asten - Someren (FACT)

Baroniehof

 

 

Locatie Oss

Boerderij Reek

FACT

 

Voor informatie over de afdeling verwijzen we je naar onze website www.ggzoostbrabant.nl.

 

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Conny van den Boogaard, bereikbaar via email ca.vanden.boogaard@ggzoostbrabant.nl

 

Wat vragen wij:

Wij vragen een enthousiaste stagiaire die het een uitdaging vindt om met de deze doelgroep te werken. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Geef in je sollicitatieformulier duidelijk aan naar welke afdeling je voorkeur uitgaat.

 

Wat bieden wij

Als je stage bij ons loopt, krijg je de kans ervaring op te doen in een interessante en veelzijdige organisatie waarbij je een mooie basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid door onze werk- en praktijkbegeleiders. Ook ontvang je wanneer de stage tenminste een maand duurt, conform CAO, een vergoeding van € 318,- bruto per maand (incl. reiskosten) op basis van een 36-urige werkweek en een minimale omvang van 144 uur. Bij een parttime dienstverband wordt de stagevergoeding naar rato berekend.

 

Let op: eind maart 2017 sluit de sollicitatietermijn !

caReageer door hieronder op solliciteren te klikken

 

Wanneer je definitief bij ons stage gaat lopen dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

 

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Sluitingsdatum:
30 maart 2018

Locatie:
Diverse

Contactpersonen:
Conny van den Boogaard

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl