Gz Psycholoog (ESS.1803)


Specialistisch Centrum voor Eetstoornissen
28 uur per week
Ook Psychotherapeuten en systeemtherapeuten worden uitgenodigd om te reageren

 

Wat doe je?

Als GZ-psycholoog verricht je intakes en diagnostisch onderzoek, je stelt de diagnose en bespreekt de cliënt in het multidisciplinair overleg of doet een voorstel voor verdere behandeling elders binnen de organisatie. Je participeert in behandelbesprekingen en je behandelt mee met geïndiceerde psychologische methodieken. conform het opgestelde behandelplan, en in verschillende fases van de behandeling. Als GZ-psycholoog ben je behandelcoördinator van een aantal cliënten met complexe eetstoornissen (comorbiditeit).

Je werkt voornamelijk voor de kliniek Eetstoornissen, deels gecombineerd met ambulante zorg: individueel en/of groepsbehandeling.

  

Wat vragen we van je?

 

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

 

Je bent als GZ-psycholoog verantwoordelijk voor het behandel-herstelproces van cliënten. Je bent verder communicatief vaardig en kunt goed samenwerken. Daarnaast beschik je over:

 • een afgeronde WO opleiding Psychologie
 • een afgeronde opleiding GZ-psychologie (BIG-geregistreerd)
 • een VGCT registratie is een pre
 • een afgeronde opleiding tot systeemtherapeut of de bereidheid deze te volgen
 • affiniteit in het werken met jeugdigen en hun ouders
 • bij voorkeur ervaring in de behandeling van eetstoornissen, ASS/PDD NOS
 • goed kunnen werken in multidisciplinair teamverband
 • een bevlogen instelling t.a.v. behandeling die je je familie gunt
 • flexibiliteit, stressbestendigheid en relativeringsvermogen

 

Ook Psychotherapeuten met affiniteit /ervaring met de doelgroep worden ook uitgenodigd te reageren.

 

Het team

Het specialistisch centrum eetstoornissen van de GGZ Oost Brabant heeft meer dan 25 jaar expertise in gespecialiseerde diagnostiek en behandeling van patiënten met diverse complexe eetstoornissen. Het centrum heeft een bovenregionale functie, waarbij patiënten worden aangemeld uit de Provincie Noord-Brabant, Zuid-Gelderland en Noord-/Midden-Limburg. Het Specialistisch centrum biedt een compleet, integraal zorgaanbod bestaand uit ambulante behandelingen, deeltijdbehandelingen en klinische opname. De hoofdlocatie bevindt zich in Helmond. Het team is multidisciplinair samengesteld, bestaande uit psychiater, internist (kliniek), klinisch psycholoog; gz-psycholoog, psycholoog, verpleegkundig specialist (in opleiding); ervaringsdeskundige; maatschappelijk werker, systeemtherapeut, vaktherapeuten, sociotherapeuten, huisarts en verpleegkundigen in de kliniek.

 

Het centrum werkt met evidence based zorgprogramma’s voor Eetstoornissen. Deze zijn  dynamisch en innovatief  met het oog op recente ontwikkelingen. Het centrum werkt aan de ontwikkeling van TOP-GGZ-zorg voor Eetstoornissen. Alle medewerkers leveren hieraan een bijdrage. Mede in dit kader is er veel aandacht voor (bij/na)scholing van medewerkers.

Voor de aansturing van het centrum is er sprake van duaal management: de programmaleider is inhoudelijk verantwoordelijk (inhoudelijk, kwaliteit); de zorgmanager organisatorisch, beleidsmatig.

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze professionele manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

 

Voor meer informatie ga je naar: www.ggzoostbrabant.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Inschaling conform FWG 65 cao GGZ. Voor een psychotherapeut geldt FWG 70. Inschaling is uiteraard gebonden aan opleiding en relevante werkervaring.

 

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:

Mladena Simeunovic, psychiater, programmaleider, telefoonnummer: 0492-844468 of Jacqueline van Vlerken, zorgmanager, telefoonnummer: 06-51052304.

 

Reageer door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Sluitingsdatum:
12 februari 2017

Locatie:
Helmond

Contactpersonen:
Jacqueline van Vlerken
mobiel: +31 651052304

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl