Verpleegkundige niveau 4 (ZHP.1719)


Wijkteam Huize Padua
32 - 36 uur per week

 

Wat doe je?

Als verpleegkundige niveau 4 voer je verpleegkundige en coördinerende taken uit met betrekking tot de cliëntenzorg. Je verricht voorlichtende, adviserende en uitvoerende taken tijdens de opname van cliënten. Het gaat om hoog complexe zorg waarbij stressbestendigheid en om kunnen gaan met crisissituaties een must is. Verder onderhoud je een samenwerkingsrelatie met familie en het netwerk van de cliënten. Ook voer je groepsactiviteiten uit gericht op begeleiding en zingeving. Daarnaast heb je een actieve bijdrage aan het creëren van een passend afdelingsklimaat en werk je actief samen in een multidisciplinair team.

 

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

 

Als verpleegkundige heb je inlevingsvermogen, ben je geduldig, nauwkeurig, stressbestendig, kun je goed communiceren en samenwerken onder hoge druk en ben je oplettend. Daarnaast beschik je over:

  • een verpleegkundige opleiding niveau 4 (BIG-registratie) of diploma begeleider specifieke doelgroepen niveau 4
  • aanvullende kennis en ervaring van en met de doelgroep
  • bekwaam en bevoegd om medicatie te delen
  • geschoold in IRB-methodiek
  • flexibele instelling

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Inschaling conform FWG 45 cao GGZ op basis van opleiding en relevante werkervaring
  • Een contract voor onbepaalde tijd

 

Het team

Sinds april 2017 is het wijkteam binnen Huize Padua gestart. Binnen dit wijkteam vallen de voorzieningen Bunthorst 3, DBS 26, 28 en 30, Eikenheuvel 2 en Springelbeek 1/2.

Op al deze voorzieningen werken we via de herstelvisie en gebruiken de IRB-methode om de cliënt de eigen regie te laten nemen.

 

GGZ Oost Brabant

GGZ Oost Brabant staat voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht. Per jaar kloppen meer dan 11.000 nieuwe cliënten bij ons aan. Hun klachten en problemen lopen uiteen van bijvoorbeeld ADHD en autisme bij kinderen, eetproblemen bij jeugdigen, persoonlijkheidsproblemen en trauma's bij
volwassenen tot dementie en depressie bij ouderen. Samen met de cliënt zoeken wij altijd naar de beste oplossing, zoveel mogelijk afgestemd op de persoonlijke situatie.

 

Meer informatie over GGZ Oost Brabant kun je vinden op www.ggzoostbrabant.nl

 

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:

Ida Udink, teamleider, telefoonnummer: 06 51 39 76 94

 

Reageer door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.

 

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet waarbij de interne kandidaat een voorrangspositie heeft.

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
28 februari 2018

Locatie:
Boekel

Contactpersonen:
Ida Udink
mobiel: +31 651397694

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl