Psychiater Acuut Zorg team Oss (OUV.1722)


Acuut Zorg Team (AZT)

 

Wat doe je?

Als psychiater AZT ben je met de collega psychiater de spil in de zorg die AZT biedt. Het Acute Zorg Team (AZT) regio Oss, Uden/Veghel houdt zich bezig met:

  • Acute zorgvragen van nieuwe cliënten (crisissen van mensen die nog niet in zorg zijn)
  • Zorgvragen van bekende cliënten binnen Angst- en Stemmingsstoornissen, Persoonlijkheidsstoornissen en Trauma, Ouderenpsychiatrie en Kind & Jeugd, die opname voorkomende (zeer intensieve) zorg nodig hebben
  • Spoedintakes (binnen twee werkdagen) voor de hiervoor genoemde teams
  • Het verkorten van de opnameduur vanuit de kliniek

AZT vormt samen met de crisisdienst voor buiten kantoortijden een geïntegreerde unit waarbij zorgvragen van psychiatrische cliënten beantwoord kunnen worden. Cliënten blijven maximaal 6 weken bij het AZT in zorg. AZT is een team bestaande uit psychiaters, SPV-ers en PIT-verpleegkundigen, onder aansturing van een teamleider.

Je levert als psychiater AZT een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren van de zorg, tegen de achtergrond van de ingrijpende veranderingen en uitdagingen waar GGZ Oost Brabant voor staat. Je verricht psychiatrische diagnostiek in een multidisciplinair team en voert behandelingen uit conform de richtlijnen van je beroepsgroep. Daarbij sluit je aan bij de binnen GGZ Oost Brabant ontwikkelde zorgpaden. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische zorg voor de cliënten en ben je een zichtbaar aanspreekpunt en sparringpartner voor zowel je directe collega’s als zorgprofessionals buiten je afdeling. Je neemt deel aan de 7x24-uurs crisisdienst.

We stimuleren en faciliteren cliëntgebonden wetenschappelijk onderzoek. In je rol als supervisor ben je coach van of geef je werkbegeleiding aan een arts-assistent. In afstemming met de A-opleider psychiatrie kun je participeren in AIOS-scholingsactiviteiten.

 

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

 

Als psychiater ben je tactvol, kun je goed luisteren en je inleven. Je vormt als regiebehandelaar een verbindende schakel binnen het multidisciplinaire team waar je onderdeel van uitmaakt. Je bent altijd op zoek naar verbetermogelijkheden in de kwaliteit van zorg en ziet het als uitdaging om je collega’s mee te nemen in ontwikkelingen en innovaties. Vanzelfsprekend ben je in bezit van bijbehorende diploma’s en registraties.

  • registratie als psychiater in het BIG-register en bij de Medisch Specialisten Registratie Commissie
  • Affiniteit met de doelgroep
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, humor en stressbestendigheid

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze Brabantse manier van werken:

  • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, menslievende zorg.
  • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
  • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

 

www.ggzoostbrabant.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

Inschaling conform AMS-regeling van de cao GGZ afhankelijk van opleiding en werkervaring. Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd.

 

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie of een oriënterend gesprek contact op met:

Inge Janssen, zorgmanager telefoonnummer 0412-847000.

 

Stuur je sollicitatie (motivatiebrief en CV) naar recruiter@ggzoostbrabant.nl.

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

‘Op deze vacature is de regeling – Collega werft Collega – van toepassing’

 
 

 Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Locatie:
Oss

Contactpersonen:
Inge Janssen, zorgmanager
tel.: 0412-847000

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl