Psychiater (LC.1702)


Ouderen
18 uur

 

Wat doe je?

Als psychiater lever je een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren van de zorg, tegen de achtergrond van de ingrijpende veranderingen en uitdagingen waar GGZ Oost Brabant
voor staat. Je verricht psychiatrische diagnostiek in een multidisciplinair team en voert behandelingen uit conform de richtlijnen van je beroepsgroep. Daarbij maak je gebruik van de binnen
GGZ Oost Brabant ontwikkelde zorgpaden. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische zorg voor de cliënten en ben je een zichtbaar aanspreekpunt en sparringpartner
voor zowel je directe collega’s als zorgprofessionals buiten je afdeling. Je neemt deel aan de 7x24-uurs crisisdienst.

 

We stimuleren en faciliteren cliëntgebonden wetenschappelijk onderzoek.

In je rol als supervisor ben je coach van een AIOS en geef je werkbegeleiding aan een ANIOS. In afstemming met de opleider psychiatrie kun je participeren in AIOS-scholingsactiviteiten.

 

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

 

Als psychiater ben je tactvol, kun je goed luisteren en je inleven. Je vormt als regiebehandelaar een verbindende schakel binnen het multidisciplinaire team waar je onderdeel van uitmaakt. Je bent altijd op zoek naar verbetermogelijkheden in de kwaliteit van zorg en ziet het als uitdaging om je collega’s mee te nemen in ontwikkelingen en innovaties.

 

Daarnaast ben je in bezit van:

 • eenregistratie als psychiater in het BIG-register en bij de Medisch Specialisten Registratie Commissie
 • Affiniteit / ervaring met de doelgroep ouderen

 

Het team

Deze vacature ontstaat binnen het multi-disciplinaire behandelteam voor de doelgroep langdurend verblijf voor ouderen met ernstige psychiatrische problemen. Je werkt onder meer samen met de klinisch geriater, physician assistent, GZ-psycholoog en verpleegkundig specialisten ggz en somatisch intensieve zorg. Op dit moment wordt de zorg geboden op de locatie Coudewater, echter zijn we volop bezig om deze zorg te verplaatsen naar een nieuwe locatie in Veghel. Daar wordt een centrum voor ouderenpsychiatrie ontwikkeld, met 54 klinische plaatsen voor langdurend verblijf. Dit betreft ouderen met ernstige psychiatrische aandoeningen met bijkomende ouderdomsproblemen, zoals somatische co-morbiditeit en cognitieve achteruitgang. De planning is dat in mei 2018 de verhuizing plaats vindt. Het team is volop in ontwikkeling en samen met de verplegende en verzorgende beroepen wordt er gewerkt aan het vormgeven van kwalitatief goede zorg vanuit een herstelondersteunende visie.

 

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze Brabantse manier van werken:

 • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
 • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
 • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze
  aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

 

Voor meer informatie ga je naar: www.ggzoostbrabant.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Inschaling conform AMS-regeling van de cao GGZ en is maximaal € 8.622,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • 166 vakantie-uren bij een 36-urige werkweek
 • 35 levensfasebudget bij een 36-urige werkweek
 • 8% vakantie toeslag
 • 8,05% eindejaarsuitkering
 • Budget persoonlijke kosten voor medisch specialist conform cao
 • Aanmelding bij PFZW
 • Collectiviteitskorting IZZ zorgverzekering

 

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met: Richard Geneuglijk, zorgmanager, 06-13683747, rpgc.geneuglijk@ggzoostbrabant.nl

 

Stuur je sollicitatie (motivatiebrief en CV) naar recruiter@ggzoostbrabant.nl. Vermeld dit vacaturenummer: LC.1702

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

Op deze vacature is de regeling – Collega werft Collega – van toepassing!

 
 

 Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
28 februari 2018

Locatie:
Rosmalen

Contactpersonen:
Richard Geneuglijk, zorgmanager
tel.: +31 73-8447833
mobiel: +31 6-13683747

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl