Ik heb een stageplaats toegewezen gekregen


Schooljaar 2017/2018

 

 

Onze organisatie biedt verschillende stageplaatsen aan opleidingen in zorg en welzijn op MBO- en HBO niveau. Er zijn ook stageplaatsen voor o.a. secretariële, administratieve, creatieve opleidingen en master-psychologie.

 
Opleiden

GGZ Oost Brabant vindt het opleiden van (jonge) mensen belangrijk. Zo kunnen we ook in de toekomst over gekwalificeerde medewerkers beschikken. Daarnaast brengen leerlingen en studenten nieuwe kennis en een frisse blik met zich mee.

 

Wat kun je verwachten?

Als je stage bij ons loopt, krijg je de kans ervaring op te doen in een interessante en veelzijdige organisatie waarbij je een mooie basis legt voor je toekomst. Je wordt op professionele wijze begeleid door onze werk- en praktijkbegeleiders.Ook ontvang je wanneer de stage langer duurt dan een maand conform CAO een vergoeding van € 318,- bruto per maand (incl. reiskosten) op basis van een 36-urige werkweek.

 

Heb jij al een stageplaats toegewezen gekregen, vul dan het sollicitatieformulier in.

DEZE 'VACATURE' IS UITSLUITEND BESTEMD VOOR KANDIDATEN DIE EEN STAGEPLAATS TOEGEWEZEN HEBBEN GEKREGEN !!!! SOLLICITATIES VOOR EEN ANDERE OPLEIDING VIA DEZE VACATURE WORDEN NIET IN BEHANDELING GENOMEN. HIERVOOR VERWIJZEN WIJ NAAR DE OVERIGE VACATURES OP DE WEBSITE. JE KUNT OOK GEBRUIK MAKEN VAN DE VACATURESERVICE.

 

 

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Stage

Contactpersonen:
Conny van den Boogaard

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl