GGZ Oost Brabant - Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (HPL.1706)
 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (HPL.1706)


Zorgprogramma’s Trauma en Persoonlijkheid, Helmond-Peelland
24 uur

 

Wat doe je?

Als SPV-er verricht je intakes en indicatiestellingen, daarnaast draag je zorg voor het uitvoeren van ambulante behandelingen. Je neemt deel aan de crisisdienst van de regio Helmond/Peelland en verricht daarin sociaal psychiatrische (crisis)interventies. Je participeert in behandelbesprekingen en je behandelt cliënten conform het opgestelde behandelplan. Je zorgt voor continue afstemming (mondeling en administratief) tussen het eigen behandelplan en plannen van andere disciplines.

 

Wat vragen we van je?

Bij GGZ Oost Brabant lever je samen met je collega’s ‘zorg die je je familie gunt’. Dat doe je op een klantgerichte en verbindende wijze en je toont persoonlijk leiderschap.

 

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ben je zelfstandig, stressbestendig en in staat om vanuit een multidisciplinair team je bijdrage te leveren aan de behandeling van mensen met complex trauma en mensen met persoonlijkheidsproblematiek. Vanzelfsprekend ben je in bezit van bijbehorende diploma’s en registraties. Je beschikt over een MBO of HBO-diploma verpleegkunde én het diploma sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Je bent accuraat wat betreft registratie, dossiervoering en taken rondom de directe cliëntenzorg.

Je beschikt over kennis van en hebt ervaring met diagnostiek en behandeling van complex trauma en persoonlijkheidsstoornissen. Je houdt de kennis bij door bestudering van vakliteratuur en deelname aan symposia, cursussen en intervisie.

 

Het team

De vacature ontstaat binnen volwassenenzorg ambulant, in de teams Trauma en Persoonlijkheidsstoornissen in Helmond. Beide teams werken intensief samen. De uren worden zowel ingezet ten behoeve van de zorg voor patiënten met trauma gerelateerde problematiek als voor patiënten met persoonlijkheidsstoornissen. De teams Persoonlijkheidsstoornissen en Trauma zijn volop in ontwikkeling, evidence based behandelmodules, innovaties in de zorg, wetenschappelijk onderzoek en samenwerking in de keten met partners zijn thema's die spelen. Binnen het zorgprogramma werken we met de zorgpaden. Het team Trauma bestaat uit circa 12 medewerkers, multidisciplinair samengeteld. Het team persoonlijkheidsstoornissen bestaat eveneens uit circa 12 medewerkers, met meerdere disciplines.

 

GGZ Oost Brabant

We staan voor zorg die je je familie en naasten gunt. Mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

 

Onze professionele manier van werken:

  • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan ‘zorg die je je familie gunt’, een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.
  • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.
  • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor wetenschappelijk onderzoek.

 

Voor meer informatie ga je naar: www.ggzoostbrabant.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Inschaling conform FWG 55 cao GGZ bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

 

Indien je interne kandidaat bent met een vast contract, behoud je dit contract. Externe kandidaten bieden wij een contract voor onbepaalde tijd.

 

Enthousiast geworden?

We gaan graag  met je in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:

Mieneke Blom, bereikbaar via telefoonnummer: 0492 - 84 80 73.

 

Reageer door te klikken op 'solliciteren' en voeg je motivatiebrief en CV toe.

 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

Op deze vacature is de regeling – Collega werft Collega – van toepassing!

 

 

 
 

Terug     Solliciteren     Afdrukken     Tip een vriend(in) 
Vacaturetype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Locatie:
Helmond

Contactpersonen:
Mieneke Blom
mobiel: +31 651541476

Meer informatie:
http://www.ggzoostbrabant.nl